Maat 92Dames Grijs Dekkers Shirt T Oma xerdBQCoW
Arashi beach
Malmok Beach

Gixus ShoesFelini Sz Black Boots 10 Side Button Poshmark WD92EHI

Fisherman's huts Gixus ShoesFelini Sz Black Boots 10 Side Button Poshmark WD92EHI
Eagle beach

Aruba is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden, gelegen op 23 kilometer ten noorden van het schiereiland Paraguaná van de Venezolaanse deelstaat Falcón. Het behoort tot de ABC-eilanden van de Kleine Antillen. Aruba heeft een bevolking van 110.663 (2014) inwoners en met een oppervlakte van 180 km² is het ongeveer even groot als het Nederlandse waddeneiland Texel. Het eiland is vrij droog met weinig van de weelderige tropische vegetatie die in de Caraïben gebruikelijk is.

Hoge LaarzenKleding Pump Dames Hak nl N8Onyvwm0P
Gixus ShoesFelini Sz Black Boots 10 Side Button Poshmark WD92EHI

Het eiland Aruba staat mede bekend om haar prachtige stranden. Met name Palm Beach en in iets mindere mate Eagle Beach genieten internationale faam als strandbestemming. De meeste stranden op Aruba bestaan uit fijn zand, soms vermengd met wat stenen. Op Palm Beach is het vooral zeer fijn wit zand wat samen met een prachtige blauwe zee direct het vakantiegevoel oproept wat hoort bij een tropische strandbestemming. Dit soort stranden vind je aan de zuidwestkust van Aruba. Langs de ruige noordoostkust van Aruba vind je geen zandstranden. De wind en golven zorgen hier voor rotsachtige inhammen (zogenaamde boca’s), grotten en vroeger voor de grootste natuurlijke brug ter wereld.

Gixus ShoesFelini Sz Black Boots 10 Side Button Poshmark WD92EHI Premi Premi Premi DamesschoenenDamesschoenen DamesschoenenDamesschoenen Premi DamesschoenenDamesschoenen Premi Bruno Premi Bruno Premi Bruno Bruno jL5ARq34
Geniet van Aruba zoals het hoort bij Sabana Soño
Gixus ShoesFelini Sz Black Boots 10 Side Button Poshmark WD92EHI